OM OS

SOCIALIZEME.DK...

...er startet i 2017. SocializeMe.dk holder styr på virksomhedernes kommunikations- og markedsføringsaktiviteter - så virksomhederne kan holde styr på deres forretning.

SocializeMe.dk udbyder social- og online abonnementer, samt marketing- og kommunikation i pakker som du kan fra- og tilvælge på månedlig basis.

 

Dette giver dig og din virksomhed mulighed for at lave god markedføring og kommunikation i de perioder, der passer til jer..

 

Vi tager altid udgangspunkt i et møde, hvor du fortæller, hvad din virksomhed har brug for.

.

  • Vil du tiltrække flere kunder ved at øge din troværdighed gennem sociale medier eller online platforme, som fx en professionel hjemmeside?

 

  • Vil du fremstå professionel gennem flotte og let overskuelige markedsføringsmaterialer?

 

  • Vil du fortælle gode historier til dine kunder eller medarbejdere med månedupdates?

På baggrund af vores første møde, sammensætter vi et tilbud, som både indeholder det du skal bruge lige nu, og hvad du skal bruge fremtidigt.

 

Dette giver dig overblik over nutidige udgifter, og hvad det koster, når du fx fremtidigt vil have lavet en præsentationsvideo af din virksomhed, en pressemeddele om jeres nye kunder eller noget helt tredje.

 

Når din virksomhed tegner et abonnement hos os, skal I ikke længere selv skal huske at skabe den gode historie og den røde tråd - det klarer SocializeMe.dk.

"Relationer til vores kunder skal bygges på tillid. Vores udvikling skal bygges på de resultater vi laver"

SOCIALIZEME.DK

38630261

 

KONTAKT

+45 60 18 5008

kontakt@socializeme.dk

© 2017 SOCIALIZEME.DK