HVORDAN FUNGERER DET?

VI LYTTER TIL DIG

Vi sørger for, at din hjemmeside er helt speciel. Her er den hemmelige ingrediens – DIG. Vi lytter til dig og dine fortællinger omkring din virksomhed. Du får ikke bare en professionel hjemmeside – men en hjemmeside, der virkelig passer til dig og din virksomhed.

VI SKRÆDDERSYER DIN PROFESSIONELLE HJEMMESIDE

Gennem sans for detalje og brancheforståelse giver vi din hjemmeside det helt rigtige udtryk. Din hjemmeside er dit visitkort i den virtuelle virkelighed, og vi sørger for, at kunderne lige præcis ved, hvad de kan regne med.

 VI HOLDER SERVICEBOGEN I ORDEN

Når hjemmesiden er oppe og køre, skal den vedligeholdes. For nogen kræver det nærmest ingenting, og for andre, er der regelmæssige ændringer og/eller tilføjelser, der skal indlejres lige så professionelt som resten af siden. Den klarer vi!

VI SØRGER FOR SIKKERHEDEN

Desværre er det mere reglen end undtagelsen i dag, at hackere forsøger sig med virksomheders online platforme. Nogen gange ene og alene – bare fordi de kan. Vi holder din hjemmeside bag lås og slå, så ingen kan komme ind og lave ballade, eller det der er værre.

PRISER

For at gøre det nemt for dig, kan du vælge mellem vores standardpakker.

Savner I et friskt pust?

Flere virksomheder sidder fast med deres annoncering og forløser aldrig deres fulde potentiale. Kontakt os for en uforpligtende snak – og se, hvad I har til gode.

Bliv ringet op
Kontakt os

Et lille udvalg af vores kunder

tomrer-niss.dk

Kontakt os

www.cooltekniq.dk

Kontakt os