HVORDAN FUNGERER DET?

SIG DET MED VIDEO

Video er det nye sort. Og det er det specielt, fordi indholdet er SÅ let tilgængeligt. Kunden skal ikke gøre andet end at holde øjnene på skærmen og slå lyttebøfferne ud – meget nemmere end at læse en tekst. Vi får din virksomhed ind på skærmen med relevant og knivskarpt indhold!

VI HOLDER FOKUS

Udover at en video bare skal være tæske-lækker, skal den også komme i mål med sit budskab. Her er indholdet selvfølgelig altafgørende, men længde, klipning og stemning (lyd) er også helt afgørende. Den klarer vi!

VI STILLER DIN VIRKSOMHED HELT SKARPT

Vi har heldigvis alle sammen flere gode sider, og det er også tilfældet med vores virksomheder. Sammen med dig sørger vi for, at de rigtige sider bliver vist frem, og til gengæld sætter vi prikken over i’et med filmiske effekter der passer lige til jer.

MANGE SMÅ SOM STORE

I hverdagen er det svært at huske liiige at få taget det rigtige billede eller huske at filme, når tingene sker. Vi laver større produktioner som fx en Brand video, men også små SOME-videoer, hvor du får indhold til et godt stykke tid.

Vores pakker

Vi tilbyder også Drone optagelser og inspektioner

Overvejer du en droneinspektion af dit tag, facade, ejendom eller projekt?

Vores uddannede og certificerede piloter garanterer en sikker og lovlig inspektion med drone, og er i stand til at foretage en grundig og effektiv besigtigelse. Vi optager billeder og videoer i 4K opløsning, hvorfor din dokumentation bliver af højeste kvalitet.

Læs mere

Skader på tag er normalt besværligt at besigtige. Man bruger meget tid på at finde og registrere omfanget af skader. Der kræver ofte leje af en lift, hvilket er en god, men meget omkostningsfuld løsning. Man kan i nogle tilfælde besigtige skader gennem et vindue, men her ser man kun skader fra siden og der er mange blinde vinkler.

Skal du som større bygherre udsende et udbud, er der som oftest billeddokumentation medsendt af eksisterende forhold. Denne dokumentationen er sædvanligvis taget steder hvor man nemt kan tage billeder – det kan være nede fra gaden, fra en ejendom beliggende på modsatte side af vejen eller ud af vinduer.

Kontakt os allerede i dag

Flere virksomheder sidder fast med deres annoncering og forløser aldrig deres fulde potentiale. Kontakt os for en uforpligtende snak – og se, hvad I har til gode.

Bliv ringet op
Kontakt os